Bed & Breakfast Dotter17

Ooit van Dotter17 gehoord? Het staat voor warmte, gezelligheid en pure verwennerij. In deze Bed & Breakfast kun je heerlijk tot rust komen. Het is de kracht en ziel van Dotter17 die de beschikking heeft tot vijf ruime en comfortabele kamers en een heerlijke wellnessruimte, waar alle gasten kunnen genieten van de rust en het leven.

Het ligt in het natuurgebied, wat op de drempel van de Vlaamse Ardennen ligt. Klaar om helemaal ontdekt te worden. Je kunt het met de fiets, te voet of per paard op uitgaan langs de velden, weiden en beken.

Waarom zou je voor Dotter 17 kiezen?

Dotter 17 is een gezellige, volledig nieuwe bed and breakfast. Wij hebben in september 2017 onze oude schuur afgebroken, op dezelfde plaats hebben wij een volledige nieuwbouw opgetrokken.

Deze voldoet aan alle hedendaagse normen qua comfort, veiligheid, ventilatie, verwarming en domotica. Wij kunnen niet alleen de mens een onderdak en een ontbijt serveren in onze bed and breakfast, ook paarden en pony’s kunnen bij ons overnachten!

Boeken kan via www.dotter17.be