Invicta chronograaf

Invicta horloges zijn enorm uniek binnen hun categorie, met meer dan 200 horloges in de complete Invicta collectie is er voor ieder wel een favoriet te vinden. Invicta wat onoverwinnelijk betekend in het Latijns, staat voor de hoge kwaliteit van hun producten. De Invicta chronograaf heeft enorm veel verschillende modellen en stijlen ontworpen.

Invicta chronograaf; sportief en trendy

De Invicta horloges gaan van sportief en trendy, tot hoge kwaliteit uurwerken. Je kunt ze dus goed verdelen onder de luxe horloges en de sportieve horloges. Het verschil zit hem natuurlijk in het soort materiaal en design. Invicta heeft een enorme collectie, om het wat gemakkelijker te maken heeft Raved Musthaves voor jou gefilterd op Invicta heren collectie en hiervan de mooiste modellen uitgekozen.

Ook bestaat er een Invicta dames collectie. Invicta is een erg sterk horloge merk in het trendy segment van horloges. De collectie begint met een prijs van €99,- wat een erg scherpe prijs is gezien de hoge kwaliteit materialen en afwerkingen. Ook de kleuren van de horloges zijn enorm variërend, van stijlvol zwart of zilver tot zeer felle kleuren.

Het design van de Invicta chronograaf

Invicta is enorm groot geworden en heeft tegenwoordig vele mogelijkheden, doordat ze zo’n gigantisch assortiment hebben en een enorme diversiteit qua horloges.

Momenteel zijn er al 20 Invicta collecties op dynamisch gebied. De collecties variëren ook hier weer enorm. Van de oversized fashion horloges tot horloges geschikt voor de actieve sporter.

De Invicta watches zijn ontworpen met vele functies die veel verder gaan dan alleen het aanduiden van tijd en datum. Invicta staat hierdoor dan ook wel bekend als een van de veelzijdigste horloges ter wereld.